Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Öğretmenevinde Turizm Haftası” Etkinliği kutlandı

Öğretmenevinde  Turizm Haftası” Etkinliği kutlandı

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası' düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Turizm Haftasının son gününde Erdek 18 Eylül Ortaokulu bir etkinlik düzenledi.

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası'  düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Turizm Haftasının son gününde Erdek 18 Eylül Ortaokulu bir etkinlik düzenledi.
Erdek Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek MYO Müdürü Sedat Yumuşak, Erdek İlçe Gençlik Müdürü Erdem Eren İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.       

Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende günün anlamını belirten konuşmayı 18 Eylül Ortaokulu Müdürü Zeki Bay yaptı. Erdek ile ilgili sunumun yapılması ile devam eden program, 18 Eylül Ortaokulu öğrencilerinin şiir ve türküler söylemesi ile devam etti. Yine 18 Eylül Ortaokulu öğrencilerinin canlandırdığı Türk Misafirperverliği” isimli piyes katılımcıların beğenisine sunulurken, büyük alkış aldı. 
Turizm Haftası nedeni ile ilçemizde yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, protokol tarafından ödüllerinin takdimi ile etkinlik sona erdi.
Haber : S. Ertan



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı